This is an apartment of about 500 square feet with an uninterrupted view of the harbor. The client wanted to renovate it in a contemporary manner and rent out the apartment. The tenant that the client had in mind is either a couple or bachelor/ bachelorette. The apartment previously had 2 rooms. The first thing we did was we took out all the walls, and what was left behind was an open rectangular space. We then inserted the functional requirements such as bathroom and kitchen (open type); as well as sleeping area and living area. To provide the necessary privacy, we created a system of of sliding partitions (made of bamboo sticks) on a single track, which became the focal point of the project.
       
     
4-8 NORTH STREET 1.JPG
       
     
4-8 NORTH STREET 2.JPG
       
     
4-8 NORTH STREET 3.JPG
       
     
 This is an apartment of about 500 square feet with an uninterrupted view of the harbor. The client wanted to renovate it in a contemporary manner and rent out the apartment. The tenant that the client had in mind is either a couple or bachelor/ bachelorette. The apartment previously had 2 rooms. The first thing we did was we took out all the walls, and what was left behind was an open rectangular space. We then inserted the functional requirements such as bathroom and kitchen (open type); as well as sleeping area and living area. To provide the necessary privacy, we created a system of of sliding partitions (made of bamboo sticks) on a single track, which became the focal point of the project.
       
     

This is an apartment of about 500 square feet with an uninterrupted view of the harbor. The client wanted to renovate it in a contemporary manner and rent out the apartment. The tenant that the client had in mind is either a couple or bachelor/ bachelorette. The apartment previously had 2 rooms. The first thing we did was we took out all the walls, and what was left behind was an open rectangular space. We then inserted the functional requirements such as bathroom and kitchen (open type); as well as sleeping area and living area. To provide the necessary privacy, we created a system of of sliding partitions (made of bamboo sticks) on a single track, which became the focal point of the project.

4-8 NORTH STREET 1.JPG
       
     
4-8 NORTH STREET 2.JPG
       
     
4-8 NORTH STREET 3.JPG